22. juni 2012

Brunch: Grove oste-scones m. tomat

Scones bagt på grahamsmel, hvor jeg tilsatte revet ost og små cherrytomat stykker...det tager ingen tid lige at samle en scones dej, og man kan putte forskelligt fyld i dejen:



Grove scones: Bland grahamsmel med hvedemel, bagepulver, et par knsp salt og sukker. Tilsæt youghurt, et æg, en håndfuld revet ost og 5-6 cherrytomater skåret i fine tern. Saml dejen hurtigt, tilsæt evt. mere mel hvis dejen er for klistret. Rul dejen lidt tykt ud (ca 2 cm) og stik ud med et glas (9-10 stk). Kom på bagepapir på en plade, dup med lidt vand og drys med grahamsmel.

Bages midt i forvarmet ovn ved 200 grader ca. 14-15 minutter.

Server med røræg el. spejlæg, skinke og ost.


Dej:
1 dl grahamsmel
ca. 3 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
2 knsp salt og sukker
2 dl youghurt
1 æg
1 håndfuld revet mild ost
5-6 cherrytomater

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar