14. okt. 2012

Mocca-chokolade lagkage

Lækker lagkage m. kaffe-chokolade creme og bær...




Var i tidsnød da der skulle laves mange andre retter, så valgte købebunde til kagen. På bagsiden var der en opskrift på kirsebærlagkage med chokoladecreme. Min version blev med kaffesmag og brugte solbærsyltetøj til bundene.

Creme: Kog halvdelen af fløden op med vanille, og tilsæt hakket mørk chokolade, lad det smelte under omrøring. Når blandingen en smeltet tilsæt et par tsk Nescafé og rør til det er opløst. Stilles på køl en times tid, el. til det er stivnet nogenlunde. Pisk resten af fløden til skum og bland chokoladecremen i. Er det ikke stift nok piskes med elpisker lidt længere tid.

Smør bundene med et tyndt lag solbærsyltetøj og kom cremen ovenpå. Slut af med at drysse den øverste bund med kakao, og pynt med friske brombær og blåbær.


Jeg brugte:
3 choko lagkagebunde
2-3 spsk solbærsyltetøj

creme:
1/2 piskefløde (gem halvdelen til skum)
100 gr mørk chokolade
2 tsk vanille
2 tsk Nescafé

Brombær / blåbær til pynt

Velbekomme :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar